Facebook

Cursusaanbod

IMG_0639-1024Heel veel Nederlanders hebben een hond. Aan het hebben van een hond zitten, naast de nadelen die vaak genoemd worden, heel veel voordelen. Kinderen die met een hond opgroeien gedragen zich, als ze eenmaal volwassen zijn, meer sociaal dan kinderen die het zonder een huisdier hebben moeten stellen. Wanneer je een hond hebt beweeg je meer, je hond moet immers uit! Ook zorgt een hond voor vele contacten, het is een makkelijk gespreksonderwerp.

Aangezien we met veel mensen (ruim 16 miljoen) in een klein landje leven zullen we op verschillende manieren rekening met elkaar moeten houden. Dat betekent dat onze hond zich ook aan een aantal regels te houden heeft. En wat is er nu plezieriger dan een hond die goed luistert en meteen komt als hij geroepen wordt? Wanneer je hond zich in allerlei situaties zo kan gedragen dat hij geen overlast aan anderen bezorgt, zal hij (en jij als baas) een graag geziene gast zijn!

DSC_7647-1024Het is dus belangrijk je hond goed op te voeden. Dat begint vanaf de eerste dag dat hij in huis komt. Je hond leert het meest als hij nog pup is. Dit is dus ook een geschikte tijd om met een (opvoedings)cursus te beginnen. Het volgen van een cursus is niet alleen leerzaam voor jou en je hond, maar zeker ook gezellig en een goede motivatie om thuis te oefenen.

Je kunt bij ons de volgende cursussen volgen:
(Klik op de cursus naar keuze voor uitgebreide info)